Wie

JEP is Annemiek Jonker

Annemiek Jonker

Annemiek Jonker is een enthousiaste trainer, coach en organisator die al snel mogelijkheden en kansen ziet. Met vuur en ambitie, de blik gericht op de toekomst, wil ze nieuwe dingen realiseren.

Via haar opleiding orthopedagogiek belandde Annemiek Jonker in de wetenschaps- en studievoorlichting en verdiepte zich in de aansluiting tussen vwo en wo.

Als trainer verzorgt Annemiek al meer dan 20 jaar trainingen voor schooldecanen en mentoren op het gebied van leerlingbegeleiding en keuzebegeleiding. Ze deed commerciƫle leidinggevende ervaring op als teamleider van een team docententrainers en onderwijsadviseurs en verzorgt sinds 10 jaar leiderschapstrainingen.

Coaching werd via opleidingen School Video Interactie Begeleiding en Kernreflectie een onderdeel van haar expertise. In de opleiding Coaching tot de kern en Transactionele Analyse van Weisfelt is deze expertise verstevigd met een psychotherapeutische inslag. Haar pedagogische achtergrond doet Annemiek recht door niet alleen met volwassen begeleiders te werken, maar ook met jongeren zelf.

In 2020 heeft Annemiek de drie-jarige opleiding Somatic Experiencing afgerond. Als Somatic Experiencing Practicioner richt Annemiek zich in de coaching ook op het helen van de (fysieke) effecten van traumatische ervaringen en het terugvinden van je natuurlijke veerkracht.

In de begeleiding van teams en leidinggevenden werkt Annemiek vanuit het gedachtengoed van de opleiding Werken met hart en ziel en groepen en organisatie: het realiseren van de optimale mogelijkheden van team en individu.

Werken met mensen, ongeacht in welke rol, is een feest, confronterend, liefdevol, uitdagend en vol belofte.