Coaching

Hoe fijn is het om je dag met energie te beginnen. Je verbonden te voelen met jezelf en de mensen om je heen. Te durven kiezen voor wat je voelt dat belangrijk is. En dat je je eigen veerkracht weer kunt vinden als het even niet vanzelf gaat.

JEP coacht volwassenen en jongvolwassenen die hun eigen spoor zoeken en hun energie willen gebruiken om zelf in beweging te komen. Zodat je je eigen schwung weer kunt vinden in je werk/opleiding en in je leven!

De psychotherapeutische coaching bij JEP biedt een liefdevolle confrontatie met de patronen die je eigen zijn. Patronen die misschien in de weg zitten om te kunnen genieten van het leven. We nemen samen je situatie onder de loep en onderzoeken hoe je hier verandering in kunt brengen.

In de begeleiding wisselen gesprek en ervaringsoefeningen elkaar af. We onderzoeken hoe je eerdere ervaringen, je huidige overtuigingen beïnvloeden. En hoe je eerdere levenservaringen je ondersteunen en/of belemmeringen om je nu levenslustig en krachtig te voelen. Vanuit deze inzichten houd je je besluiten weer opnieuw tegen het licht. Wat betekent dat ooit genomen besluit voor waar je nu tegen aan loopt in je leven? En met de voeten op de grond: welke besluiten zou je nu willen nemen? Wat is daar voor nodig?

Samen zoeken we naar jouw innerlijke veerkracht, drijfveren en behoefte aan verbinding. Jouw veerkracht en de mogelijkheden die je hebt om je leven naar jouw behoefte vorm te geven, liggen aan de basis van de begeleiding. In de psychotherapeutische coaching hervind je je eigen energie om jouw vragen aan te pakken.

De psychotherapeutische coaching en begeleiding van JEP is gestoeld op een ondergrond van orthopedagogiek, psychotherapie, transactionele analyse en Somatic Experiencing® en NARM™.

Aan de slag met jouw coachingsvraag? Neem contact op met JEP.